dijous, 4 de juny del 2009

EL SARI VERMELL

Acabo de llegir EL SARI VERMELL, recomanat per la meva mare, a ella li va agradar molt, a mi també. He llegit alguns llibres d’en Javier Moro i cap m’ha decebut. És un bon escriptor i escriu d’una manera senzilla i entenedora, cosa que agraeixo, ja que llegeixo poc abans d’adormir-me, i per tant en aquest moment necessito llibres no gaire complicats.








Tot el relacionat amb l’Índia m’interessa, el trobo un país apassionant i molt complex, que deu ser molt dificil de governar, ja que més que un país, per mi és un subcontinent.

En aquest llibre Moro relata la gran saga familiar dels NERHU- GHANDI. He admirat molt el personatge d’Indira Ghandi, tot l’esforç que va fer per tirar endavant a un país amb més de mil milions d’habitants. Una persona molt lluitadora amb molts valors. Valors que trobo a faltar en aquesta societat en que vivim.

L’eix de la novel.la és la història de Sonia Maino, una noia italiana que s’enamora de Rajiv Ghandi, fill de Indira. Va tenir molta facilitat per introduir-se en la vida de la Índia. Desprès de la mort del seu marit, s’introdueix en la politica, malgrat que ella no volia.

La setmana passada em va fer gràcia veure-la a la tele, no vaig seguir bé la notícia, només em va quedar clar que ella i el seu fill Rahul continuen en la vida política d’aquest gran país.


Els que us agraden les grans novel.les i a més us interessa l'Índia, us animo a llegir-la!!!

3 comentaris:

  1. Rosa, sóc en Xavier Valderas, de la minusfera. Créc que vas equivocada: La India té més de mil milions de habitants, només superat per China, que ja hem té més de 1300 milions.

    Es important dir les veritats i escriure bé per donar credibilitats als blogs.

    Una cordial salutació.

    ResponElimina
  2. Altre detall: no sé el que pot significar un sari vermell. Però un sari blanc, es el equivalent a que estás de lut, tot el contrari d'aquí que es el negre. (Xavier Valderas)

    ResponElimina
  3. Al llibre diuen que el sari vermell és per les vidues!

    ResponElimina